Avond4daagse Harderwijk

Dit jaar is de avondvierdaagse van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 mei. Zowel scholen/verenigingen als echte wandelfanaten mogen meelopen.

Avondvierdaagse Harderwijk wandelaars

Kies zelf hoeveel km je wil lopen!

Voor jong en oud

Van alle leeftijden lopen er mensen mee. Voor sommige is het de eerste keer, en andere alweer de 20e keer. Of het nu gaat om de 5, 10 of 15 kilometer, we eindigen gezamelijk de vierdaagse met een mooie optocht door de stad.

Als individu of groep

Aan de avondwandelvierdaagse van Harderwijk kan iedereen mee doen. Met jaarlijks zo'n 2.500 deelnemers houden we de jarenlange traditie in stand, ook voor je (klein)kinderen.

Kinderen illustratie Avondvierdaagse Harderwijk

Sponsoring

Met de bijdrage van verschillende sponsoren kunnen wij de kosten voor alle wandelaars zo minimaal mogelijk houden, hartelijk bedankt!

Mogelijkheden

Wil je ook een bijdrage leveren aan de avondvierdaagse van Harderwijk? Dat kan! Wij hebben verschillende pakketten samengesteld of neem contact op met een van de vrijwilligers.

Sponsorfolder 2024

Icoon Avondvierdaagse Harderwijk

De sponsoren van 2024

Wij willen al onze sponsoren bedanken voor de bijdrage die zij hebben gegeven aan de Avondvierdaagse Harderwijk.

Verschillende routes per dag

Elke dag loop je een andere route. De routes gaan door de gehele gemeente waardoor je misschien nieuwe leuke stukjes van Harderwijk ontdekt.

Ik wil graag meelopen met de A4D

Iedereen is welkom! Als je graag als individu, of als groep, mee wilt lopen kan je online je aanmelden.

Wat kost het?

Per wandelaar zijn de kosten €5,- (voorinschrijving).

Voor het organiseren van de avond wandelvierdaagse in Harderwijk zitten er enkele kosten verbonden. Denk bijvoorbeeld aan de medaille, vergunning maar ook het rode kruis. Middels sponsoring vanuit bedrijven en een kleine vergoeding door de deelnemers kunnen wij de avondvierdaagse organiseren.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Het aanmelden gebeurt online, hierbij vragen wij om online de betaling te voldoen voor het aantal personen dat je wilt inschrijven. Tijdens het aanmeldproces vragen wij direct de namen en eventueel contactgegevens om je op de hoogte te houden.

Het is niet (meer) mogelijk om in te schrijven.

Wanneer kan ik mij aanmelden?

  • Voorinschrijving is vanaf maandag 1 april 2024 t/m dinsdag 30 april 2024 om 23:59 (€5,- ).
  • Na inschrijven is vanaf woensdag 1 mei 2024 t/m dinsdag 14 mei 2024 om 19:00 (€7,50).

Fysieke inschrijving is bij Zwart-Wit in de kantine op 22 april om 19:00 - 20:00 (kan met contant & pin betaald worden).

Wandelaars Avondvierdaagse Harderwijk

Wij zoeken nog vrijwilligers!

Als vrijwilliger kan je een bijdrage leveren aan het organiseren van de avondvierdaagse in Harderwijk!

Neem contact op met [email protected] voor meer informatie.

Verkeersregelaars

Een ieder die meeloopt moet zo veilig mogelijk de routes kunnen lopen. Ondanks de keuze van de route, zijn er op sommige plekken nog verkeersregelaars nodig. Zij zorgen voor een veilige situatie voor alle verkeersdeelnemers.

Wandelaars Avondvierdaagse Harderwijk

Statistieken

Ook dit jaar lopen er weer veel mensen mee met de avondvierdaagse van Harderwijk. Hiernaast hebben we enkele statistieken over de avondvierdaagse.

Deelnemers hebben zich opgegeven
4
Vrijwilligers helpen met de organisatie
53

Veel gestelde vragen

De 53ste editie (2024) van de avondvierdaagse van Harderwijk is van 14 t/m 17 mei 2024.

Ja, in 2024 zal het van dinsdag t/m vrijdag zijn.

Deze vraag kwam zowel van de scholen als de gemeente, en we hebben geluisterd. Zo kunnen kinderen na de avondvierdaagse genieten van een ontspannen weekend. En laten we eerlijk zijn, het is gewoon gezellig om de A4D op vrijdag in de stad af te sluiten!

Daarnaast zijn we ons bewust van het Pinksterweekend dat volgt na de A4D. Andere data zouden overlappen met andere belangrijke evenementen of schoolactiviteiten, zoals CITO-toetsen of groep 8 kampen.

Volgend jaar zal deze timing weer wat beter zijn! 📅

Wij verwachten dat er ouders meelopen ter begeleiding van de kinderen t/m 10 jaar. De begeleiders dienen zich ook in te schrijven.

Je kan je online inschrijven, als individu of als groep. Je geeft je contact gegevens en de deelnemer(s) die je wilt inschrijven op.

Sommige scholen organiseren gezamelijk een inschrijving, hierover communiceert de school of een groep ouders zelf met de leerlingen.

Het is mogelijk om bij de online inschrijving te betalen met iDEAL. Na een succesvolle betaling ontvang je direct een bevestiging per email.

We versturen de email binnen enkele uren nadat de betaling is gedaan, controleer daarom of de betaling van je bank is afgeschreven. Mocht je dan nog steeds geen email hebben gehad, neem dan contact met ons op.

Het kan soms voorkomen dat de email in de spam-folder komt, controleer deze daarom ook voor de zekerheid.

We doen ons best om de avondvierdaagse door te laten gaan, maar veiligheid van een ieder is hierbij het belangrijkst, dit staat voorop. Er wordt geen restitutie gedaan wanneer de Avondvierdaagse niet gelopen wordt door overmacht van weersomstandigheden.

Nadat je de aanmelding hebt gedaan kan je de tickets niet meer annuleren en/of wijzigen.

Elk persoon die meeloopt, dient zich aan te melden en te betalen voor de deelname.

Wij vinden het belangrijk dat ouders of verzorgers meelopen met hun kinderen en hanteren de regel: minimaal 1 volwassene per 5 kinderen t/m 10 jaar.

Elke deelname is met een medaille.

Zie ook ons voorwaarden & privacy document.

De starttijden van 2024 zijn als volgt (di, wo & do):

5 kilometer: 18:15 uur

10 kilometer: 18:00 uur

15 kilometer: 17:55 uur

Let op: op de laatste wandeldag (vrijdag) gelden er andere tijden: 5 & 10 kilometer om 18:30 uur, 15 kilometer om 17:55 uur.

Het startveld is aan de parkweg, dit is het grasveld tegenover voetbalvereniging Zwart-Wit.

Elke individuele wandelaar (of een groepleider) ontvangt een QR-code bij de inschrijving. Deze QR-code kan je bij de verschillende controleposten laten scannen. De QR-code scannen wij vanaf jouw mobiele telefoon (of je kan deze zelf uitprinten).

De controlepost kan je herkennen aan de opvallende beach-flag welke je gedurende de wandeltocht tegenkomt.

De medailles kunnen na de 3de loopdag (donderdag 16 mei) worden opgehaald bij het startbureau (in de kantine van voetbalvereniging Zwart-Wit).

Bij groep of school, kan één vooraf gemelde groepsleider de medailles ophalen. De groepleider aanmelden kan per email op [email protected], dit moet voor dinsdag 14 mei gemeld zijn.

Individu zelf ophalen.

Minimale leeftijd 6 jaar, jonger dan 6 jaar eigen verantwoordelijkheid van de ouders.

Contact

Heb je een vraag voor of aan de organisatie? Neem dan contact met ons op via een van de volgende contactgegevens.

Algemeen

Vrijwilligers